canada goose jakke herre President Donald canada goose jakke

EU skal kunngjøre felles klimaplaner

BRUSSELS (Reuters) canada goose jakker herre De europeiske og kinesiske lederne vil på canada goose outlet fredag ​​stemme canada goose victoria parka sterk støtte canada goose jakker dame for Paris-klimakonvensjonen og presentere en rekke felles planer om å redusere utslipp canada goose jakke dame av klimagasser, ifølge et dokument canada goose trillium sett av Reuters.

FILFOTO: Deltakerne canada goose victoria ses i canada goose dame silhuett da de ser på et skjermbilde canada goose salg som viser et verdenskart med klimaforurensninger under verdens klimaendringskonferanse 2015 (COP21) på Le Bourget, i nærheten av Paris, Frankrike 8. desember 2015. canada goose jakke herre President Donald canada goose jakke Trump er canada goose satt å trekke seg fra Paris-avtalen som tar sikte på å fange ut utslippene av drivhusgasser i andre halvdel av året og begrense global oppvarming til under 2 grader Celsius (over 3 grader Fahrenheit) over industrielle nivåer.

EU og Kina anser klimapåvirkning og ren energiovergang en viktigere viktigere enn noensinne, ifølge uttalelsen, som vil bli presentert på canada goose norge et møte mellom EU og kinesiske tjenestemenn i Brussel på fredag.

Kina og EU vil samarbeide om en felles strategi for å redusere klimagasser, implementere utslippshandlingsordninger og fremme canada goose herre energieffektivitet og reduksjon av utslipp fra sjøtransport og luftfart.

De vil også oppfordre andre globale ledere til å respektere de forpliktelsene som er gjort i Paris-klimaavtalen.

EU og Kina anser Paris-avtalen som en historisk prestasjon canada goose outlet som ytterligere canada-goose-jakker akselererer den irreversible globale klimagassutslipp og klimabestandig utvikling, sier uttalelsen.

Trump, som har uttrykt sin tvil om at klimaendringer blir menneskeskapt i fortiden og gjort et løfte om kampanjen til 2015 Paris-avtalen, har så langt utsatt en beslutning om å holde fast ved eller forlate den globale avtalen.

Kina har vært verdens største emitter av klimagasser som stammer global oppvarming siden 2007, da den overgikk USA, verdens toppemitter for det 20. århundre.